E-böcker - nedladdningsbara

21.09.2022 - Signalsubstanser & hormoner - min andra e-bok

Mitt #onsdagsdokument från min #coachverktygslåda (en verktygslåda som också innehåller hälsa, sorg/förluster, hypnos, suggestopedi m m) är idag e-boken om Signalsubstanser & hormoner – de viktigaste för alla att lära känna. Sedan jag läst på ett par år kan jag snabbt hitta var mina dopaminkickar kommer ifrån, vilken slags avslappning som ger mig serotoninpåslag (det är INTE att skrolla på mobilen), hur jag får oxytocin, endorfiner och vilken mina binjurars dagsform är – det värker i korsryggen när jag behöver vila. Inget alls fel på min rygg,  tog ett tag för mig att inse det – medicineras för Hypothyreos och läst på i 12 år. Kortisol o adrenalin, stress och press är INTE bra, inte alltid för kul för länge heller, utan balans och omsorg om mig själv. På och av samt sömn, andning och näringsriktig kost. 

27.09.2022 100+ punktlista om Narcissism

Mitt #onsdagsdokument från min #coachverktygslåda skickas denna gång ut en tisdag (artikel och annons) och är inte ett dokument, men väl en hel e-bok med namnet – 100+punktslista om Narcissism som jag hållit på med i ca ett år. Från insikt 2020 att det/dessa finns, till 2021 förstå efter ganska mycket ”studerande” att min mammas klusterdiagnos troligen hade ytterligare ett djup, att en fd kusin troligen har det (inte exakt samma) till att sakta konstatera, acceptera, processa och leva vidare med dessa kunskaper som så många andra skulle behöva för att inte fara så illa. Obotbar, omedicinerbar, oterapeutbar, okapabel till kärlek, tacksamhet, omtanke, hänsyn förutom vid korta medvetna tillfällen. Och psykopaterna är etter värre och kan vara riktigt farliga. 

21.09.2022 - Signalsubstanser & hormoner - min andra e-bok

Mitt #onsdagsdokument från min #coachverktygslåda (en verktygslåda som också innehåller hälsa, sorg/förluster, hypnos, suggestopedi m m) är idag e-boken om Signalsubstanser & hormoner – de viktigaste för alla att lära känna. Sedan jag läst på ett par år kan jag snabbt hitta var mina dopaminkickar kommer ifrån, vilken slags avslappning som ger mig serotoninpåslag (det är INTE att skrolla på mobilen), hur jag får oxytocin, endorfiner och vilken mina binjurars dagsform är – det värker i korsryggen när jag behöver vila. Inget alls fel på min rygg,  tog ett tag för mig att inse det – medicineras för Hypothyreos och läst på i 12 år. Kortisol o adrenalin, stress och press är INTE bra, inte alltid för kul för länge heller, utan balans och omsorg om mig själv. På och av samt sömn, andning och näringsriktig kost. 

12.09.2022 - Härskartekniker - en sammanställning

Det har roat mig länge att samla på härskartekniker och till slut började jag skriva ner dem. Hittade fler och fler som jag anser passar in i samlingen och nu är det dags för dem att flyga ut i världen. Förhoppningsvis är det någon där ute som kan ha nytta av det jag sammanställt. 

Omtvistat